Zona associats
Deixa'ns el teu e-mail i inscriu-te a la nostre newsletter. Estaràs al corrent de tot!
Política de privacitat

qui som

Per què és important el comerç de proximitat?

Com ens organitzem i qui som?

Què oferim a l'associat?

Quines campanyes fem?

Com adherir-se

QUI SOM
Per què és important el comerç de proximitat?
Per què és important el comerç de proximitat?

Si tots comprem als comerços més propers estem ajudant als nostres veïns, millorem l'economia del barri i per tant podem crear més llocs de feina propers a nosaltres. Comprant als nostres veïns millorem de forma directa la qualitat de vida de tots. A més a més qui millor que el teu conegut per saber el que necessites!

Com ens organitzem i qui som?

Tot i els temps de dificultats som més de 100 establiments associats i no deixem de créixer per lluitar pel comerç dels nostres barris. Agrupem una gran diversitat d'establiments: Alimentació, Bars i Restaurants, Moda i complements, Perfumeries, Farmàcies, Estètica, Òptiques, Perruqueries, Gestories, Immobiliàries, Administració de finques, Autoescoles, Idiomes, Fotografia, Informàtica i consumibles, Merceries, Mobles, Instal·lacions i Reformes, Decoració, Regals, Ferreteries, Floristeries i jardineria, Sanitaris, Llibreries,Papereries, Quioscos, Loteries i apostes de l'estat, Veterinaris, Materials de construcció, Joieria i rellotgeria, Agències de viatges ...

L'Associació està dirigida per una junta directiva escollida en assemblea on està representada aquesta diversitat, i que de forma desinteressada treballa per donar servei i suport a cadascú dels associats.

Què oferim a l'associat?

Fem diferents campanyes tant per promocionar els establiments d'aquests barris com per fidelitzar els seus clients. També som l'intermediari que adreça les demandes i necessitats dels associats vers l'administració pública, com per exemple: actes al carrer, seguretat, infraestructures, permisos, etc.

A més pel fet de ser soci del Grup de Botigues, formaràs part de l'Agrupament de Botiguers i Comerciants de Catalunya (www.abccat.com). Juntament amb els convenis de l'ABC nosaltres oferim acords amb diferents empreses i accés a cursos de formació. Convenis actuals més destacats:

  • Banc de Sabadell
  • Factor Energia
  • Agrupació Mutua
Quines campanyes fem?

Les campanyes actuals són diferents propostes dels associats que han anat evolucionant al llarg del temps, així com ho ha fet el propi comerç. A continuació trobareu un petit resum de cadascuna:

Botigues al carrer

Les botigues surten al carrer per promocionar-se acompanyats d'artesans, restauració i actuacions vàries.

Grossa Nadal

Cada any l'associació ven bitllets de la Grossa a través dels associats amb la il·lusió de repartir milions entre els seus clients.

Llums de Nadal

L'Associació és l'encarregada de gestionar l'enllumenat nadalenc als carrers dels barris.

Patge Reial

A cada barri preparem una carpa als representants dels Reis Mags d'Orient on els més petits els fan arribar les seves cartes i s'emporten una fotografia de recordatori.

Altres Campanyes que fem

"Es busca" amb premis en efectiu, "Black Friday" oferint descomptes intesessants per als nostres clients, sortejos d'estiu i Nadal: viatges, lots...

Tenim instal.lades als barris del Centre i St Josep, 3 torretes on publicitem els comerços associats. Es renoven 2 vegades l'any.

A la nostra pàgina web, a més de publicitar els establiments en si, podem publicitar campanyes, descomptes, promocions...que els nostres associats trobin interessants per als seus clients

Col·laboracions a les Festes Majors

Per dinamitzar els carrers dels nostres barris organitzem el concurs d'aparadors durant les dues festes majors, així com un concurs de dibuix pels més petits i un berenar pels més grans.

Col·laboracions amb altres entitats

Donem suport a diferents actes que es fan als nostres barris, com per exemple: Castanyada, Carnaval, ...

 

Com adherir-se

Si encara no ets soci i t'agrada el que fem ens agradaria que t'hi sumessis!! El cost és de només 15€ al mes.

Grup Botigues del Centre i Sant Josep
Telf. 93 338 15 09
info@grupbotigues.cat
Digoine, 33
L'Hospitalet de Llobregat
08901 Barcelona
SEGUEIX-NOS